Σας αρέσει το τρέξιμο; Kάντε το σωστά έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Κοσμοσυρροή και στο φετινό μαραθώνιο που έλαβε μέρος στις 9 Νοεμβρίου. Πολλοί επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές έδωσαν το παρών σε ένα θεσμό που ξεκίνησε από τα αρχαία χρόνια και σήμερα φαίνεται πως πολύ κόσμος το αγκαλιάζει ξανά!

 • Λατρεύω το τρέξιμο

  Το τρέξιμο αρέσει σε πολλούς. Διότι χρειάζεσαι τα απαραίτητα και το μέρος αλλάζει κάθε φορά. Άλλοι τρέχουν στο γήπεδο, άλλοι σε ορεινά μονοπάτια, άλλοι στους δρόμους μιας πόλης. Κάθε ένας έχει θέσει το στόχο του για το δικό του αγώνα. Από ένα μικρό των 5 χιλιομέτρων μέχρι τον μαραθώνιο αλλά και μεγαλύτερους αγώνες για πολύ λίγους.

 • “Φοράω ότι βρω έχω ένα ζευγάρι αθλητικά και είμαι μια χαρά”

  Είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος κάποιος να μην προσέξει το ρουχισμό αλλά πολύ περισσότερο την υπόδησή του. Και αυτό διότι δεν μπορούν όλα τα αθλητικά να είναι συμβατα με το τρέξιμο, όπως επίσης έχουν όριο χιλιομέτρων και ζωής τα παπούτσια μας και εάν δεν το προσέξουμε θα δούμε στο μέλλον προβλήματα στα πέλματα αρχικά αλλά και άλλα σημεία του σώματός μας.

 • Ιδανικά ρούχα

  Τα λεγόμενα “dry-fit” ,ισοθερμικά αλλά γενικά υφάσματα που είναι για τρέξιμο είναι τα καλύτερα. Και αυτό διότι αποφεύγουμε τα κρυολογήματα, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όταν ιδρώσει κάποιος να μην κρυολογήσει με το “πρώτο αεράκι”. Υπάρχουν θερινά, χειμερινά και “μέσα”. Καλό θα είναι να προσέξουμε πολύ πριν την αγορά τους.

 • Ιδανικά παπούτσια

  Η αγορά αθλητικών τρεξίματος είναι μεγάλη. Πολλές οι επιλογές. Εμείς θα προτείνουμε ένα πολύ σκληρά δοκιμασμένο brand από εμάς με χιλιόμετρα σε άσφαλτο, ταρτάν και χωματόδρομο. Επίσης ο κλασσικός μαραθώνιος με ένα Asics Cumulus ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία.

  Ανάλογα τα χιλιόμετρα και το σκοπό θα πρέπει να βρούμε και το κατάλληλο ζευγάρι. Υπάρχει μία τεράστια γκάμα τιμών μέχρι και το κορυφαίο Kayano που εάν το δοκιμάσετε θα νομίζετε ότι δεν φοράτε αθλητικά! Ναι δεν υπερβάλουμε με την τεχνολογία του “ειδικού τζελ” που βρίσκεται στο κάτω μέρος του πέλματος ,  αποσβένονται πολλοί κραδασμοί και παράλληλα δίνεται ώθηση στον αθλητή να τρέχει με καλύτερο ρυθμό.

 • Asics Nimbus Vs Cumulus

  Πολύ καλές επιλογές που έχουμε δοκιμάσει είναι τα Νimbus όπως και η σειρά cumulus. Τα πρώτα ίσως δυσκολέψουν αυτούς που έχουν ενοχλήσεις στο “κουτουπιέ” (είναι μεγάλο). Όμως η asics έχει τόσες πολλές επιλογές όπως τα cumulus που σίγουρα θα βρει κάποιος αυτό που του ταιριάζει.

  Nimbus για άντρες: http://www.coolguy.gr/el/r/220111 & http://www.coolguy.gr/el/r/220070

  Nimbus για γυναίκες: http://www.wearefashion.gr/el/r/126085

  Cumulus 15 για άντρες: http://www.coolguy.gr/el/r/200878

  Cumulus 15 για γυναίκες: http://www.wearefashion.gr/el/r/63261

  Cumulus 16: http://www.coolguy.gr/el/r/220092

   

 • Asics Kayano Vs Kinsei

  Εάν θέλετε κάτι κορυφαίο για αγώνα μεγάλων αποστάσεων ή απλά θέλετε να τρέχετε ξεκούραστα διαλέξτε ένα από τα 2 κορυφαία ζευγάρια της asics. Για χαμηλότερες τιμές διαλέξτε το Cayano ένα από τα καλύτερα παπούτσια τρεξίματος που υπάρχουν στην αγορά!

  Kinsei για άντρες: http://www.coolguy.gr/el/r/220089

  Kinsei για γυναίκες: http://www.wearefashion.gr/el/r/120609

  Kayano για άντρες: http://www.coolguy.gr/el/r/220107

  Kayano για γυναίκες: http://www.wearefashion.gr/el/r/120634

   

  Δείτε όλα τα asics παπούτσια αλλά και ρούχα για άντρες εδώ: http://www.coolguy.gr/el/engine?s=asics


  Δείτε όλα τα asics παπούτσια αλλά και ρούχα για γυναίκες εδώ:http://www.wearefashion.gr/el/engine?s=asics

   

 • Ένα μοναδικό πείραμα για το τζελ

  Πιστεύετε ότι όλα αυτά που έχετε ακούσει είναι υπερβολικά. Δείτε ένα πείραμα της asics με ρίψη αυγών από ύψος 6 μέτρων! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! • “Σύντροφος” στην προπόνηση

  Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα πολύ καλό ρυθμό στην προπόνηση αλλά και να βλέπουμε τι επιτυγχάνουμε. Δεν μπορούμε συνεχώς με ακρίβεια να μετράμε τις αποστάσεις που κάνουμε, όπως και δεν μπορούμε να “πιέζουμε” τον εαυτό μας χωρίς αποτελέσματα!

  Πως το καταφέρνουμε αυτό; Απλά με ένα GPS ρολόι το οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα αθλήματα. Ανάλογα με την τιμή που θέλουμε να κινηθούμε αλλά και τι ακριβώς προπόνηση κάνουμε τα στάνταρ των GPS της Garmin ανεβαίνουν. Βλέπετε αποστάσεις, χρόνους, υψόμετρο, παλμούς της καρδιάς, έχετε επιλογή να βάζετε αθλητή “κόντρα” και πολλά ακόμα.

  H σειρά Forunner είναι μία από τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Αξιόπιστα και πάντα σύμμαχός σας σε κάθε προπόνηση ή αγώνα. Εκτός από τα σημερινά κορυφαία GPS της Garmin είχαμε δοκιμάσει μία παλαιότερη έκδοση το Forunner 305, με συνεχή λειτουργία για περισσότερα από 4 χρόνια το GPS της Garmin συνεχίζει να δουλεύει όπως την πρώτη του μέρα!

   

  Δείτε τα εδώ: http://www.lordofthegifts.gr/el/engine?s=GARMIN+Forerunner

   

 • Συνδυασμός

  Το τρέξιμο είναι ένας συνδυασμός διατροφής,άσκησης αλλά με τον κατάλληλο ρουχισμό αλλά και υπόδηση. Μην ξεχνάτε διατάσεις πριν και μετά για να αποφεύγετε τραυματισμούς. Την σωστή διατροφή πλούσια σε υδατάνθρακες, βιταμίνες και πρωτεΐνη. Με ανεβασμένη διάθεση πηγαίνουμε για τον επόμενο στόχο.


  Εάν δεν βρίσκετε κάποιο από τα προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


2 users online. Most 56