Δώρα Χριστουγέννων! | Μία συμβολική πράξη σε μία γιορτή που αγαπάμε!

Κάθε χρόνο όταν το φθινόπωρο πλησιάζει στο τέλος και ο χειμώνας ξεκινά σιγά-σιγά όλοι περιμένουμε μία από τις πιο αγαπημένες γιορτές τα Χριστούγεννα! Διαφοροποιούνται ανάλογα τις θρησκείες ή τις κουλτούρες όμως υπάρχει ένα κοινό σε όλους. Και τι είναι αυτό; Είναι μία γιορτή συνδεδεμένη με τα παιδιά.

Στο σπίτι μας , στις παρέες μας και στους κύκλους μας γενικότερα έχουμε παιδιά. Εκτός όμως από τα μικρά παιδιά ας μην ξεχνάμε και τους μεγαλύτερους. Ένα συμβολικό δώρο μπορούμε να το κάνουμε. Είναι απλό , σκεφτόμαστε τα ενδιαφέροντα, τις ελλείψεις ή τις σκέψεις και ξεκινάμε να ψάχνουμε!

 • Οι πιο μικροί της παρέας!

  Pic by Gagilas

  Και οι πιο μικροί της παρέας είναι τα βρέφη! Τα δωράκια για ένα μωρό δεν θα πρέπει να μην τα έχουμε υπόψιν. Μπορεί το μωρό να μην έχει την αντίληψη που έχει ένα μεγάλο παιδί, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα.

  Επίσης μην ξεχνάμε ότι η χαρά των γονιών είναι το παιδί τους. Εάν είμαστε ή όχι  εμείς οι γονείς δεν έχει σημασία. Συμπληρωματικά εάν δεν είμαστε , η χαρά των γονιών θα είναι σίγουρη, ένα δώρο στο παιδί είναι σαν να το κάνουν σε αυτούς!

  Δείτε λοιπόν μερικές προτάσεις για δώρα σε βρέφη και ξεκινήστε τις διαδικασίες! Ο Άγιος Βασίλης ξεκινά νωρίς για να προλάβει να δώσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά!

 • Δεν έχουμε πάει ακόμα σχολείο!

  Pic by Ryan McGuire

  Μπορεί να περπατάμε λίγο αλλά δεν έχουμε ακόμα μεγαλώσει πολύ! Σε αυτές τις ηλικίες θα πρέπει να βρούμε συγκεκριμένα παιχνίδια. Τα προσχολικά παιχνίδια είναι κασκευασμένα έτσι ώστε να προφυλάσσουν τα παιδιά από ενδεχόμενους κινδύνους. Όπως να καταπιούν κάποιο μικρό εξάρτημα.

  Για αυτό βρείτε εδώ προσχολικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά!

 • Μεγαλώνουμε και....

  Pic by skippyjon

  Όσο μεγαλώνουμε θέλουμε και διαφορετικά δώρα. Το κάθε παιχνίδι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο έτσι αν ανάλογα τις ηλικίες αλλά και τα ενδιαφέροντα  των παιδιών. Θα πρέπει να παρακολουθήσουμε ή και να ρωτήσουμε το παιδί για να δούμε τι περίπου θα του άρεσε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πολύ εύκολα!

  Δείτε κατηγοριοποιημένη μία τεράστια γκάμα πολλών παιχνιδιών αλλά και όχι μόνο! Κατάλληλα για δώρα , ώστε ο παχουλός κύριος με τα κόκκινα να μείνει ήσυχος ότι το κάναμε σωστά!

   

 • Περνάμε από την παιδική ηλικία…

  by Jp85

  Η ενηλικίωση ξεκινάει. Ίσως να μην είμαστε ακόμα σε θέση να το κατανοήσουμε πλήρως, όμως είναι γεγονός. Όμως πριν την ενηλικίωση υπάρχει η εφηβία. Ένα ενδιάμεσο στάδιο στο οποίο δεν είμαστε σίγουροι εάν θα πρέπει το δώρο να είναι πιο “παιδικό” ή για πιο μεγάλους! Η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά ενός εφήβου μας μπερδεύει όμως η τεχνολογία δίνει λύσεις!

  Ένα τεχνολογικό δώρο στο οποίο η ίδια ή ο ίδιος θα επιλέξει τον τρόπο όπου θα το χρησιμοποιεί αποτελεί μία μεγάλη λύση για σήμερα. Δείτε εδώ μία μεγάλη λίστα με τεχνολογικά δώρα. Περιλαμβάνει και πράγματα που χρειαζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ή μεγαλύτεροι φίλοι μας. Όπότε αξίζει μία ματιά σε όλες τις κατηγορίες!

 • Δεσποινίδα ή κυρία;

  Pic by Fervent-adepte-de-la-mode

  Προφανώς και δεν θα κολλήσουμε στην ηλικία μίας γυναίκας για να βρούμε το κατάλληλο δώρο για εκείνη. Τα ενδιαφέροντα της και το γούστο της θα μας επιδείξουν τι ακριβώς χρειάζεται.

  Μπορούμε να κινηθούμε στην ένδυση και να πάρουμε κάτι που μπορεί να φορεθεί και είναι πολύ πιο εύκολο να βρούμε το κατάλληλο και να μην κάνουμε λάθος. Ένα καπέλο ή σκούφος που μπορούμε να βρούμε εδώ, είναι μία πολύ καλή λύση αν και εφόσον ξέρουμε τα αγαπημένα χρώματα. Το αμέσως επόμενο είναι να μπούμε σε σκέψεις για κάποιο φουλάρι, εσάρπα ή κασκόλ καλύτερα για την εποχή. Έχουμε κάτι που θα το φορέσει σίγουρα το Χειμώνα και είμαστε ευχαριστημένοι με την επιλογή.

  Διαθέτοντας ένα μεγαλύτερο ποσό το οποίο πολλές φορές μπορούμε να το δημιουργήσουμε με περισσότερους φίλους ή μέλη της οικογένειας, κάτι που δεν αποχωρίζεται ποτέ μία γυναίκα και της αρέσει είναι η τσάντα της. Προφανώς και θα χρειαστούμε τη βοήθεια κάποιας που ξέρει περισσότερα για τα αγαπημένα σχέδια ή χρώματα αλλά αυτή η κίνηση θα είναι πολύ όμορφη. Μπορεί να δείτε εδώ κατηγοριοποιημένες ανάλογα τη χρήση διάφορες γυναικείες τσάντες που σίγουρα θα τις αρέσουν!

  Θέλετε να το πάτε λίγο πιο μακρυά; Τι εννοούμε; Κάτι που θα έχει πάντα μαζί της! Από κάτι καθημερινό και όμορφο , μέχρι κάτι πολύ πιο ακριβό και πιο σπάνιο όσον αφορά το πόσες φορές θα το φοράει.

  Δείτε κατηγορίες κοσμημάτων με δακτυλίδια, κολιέ, μενταγιόν , βραχιόλια και πάρα πολλά ακόμα εδώ.

 • Και για τους κυρίους…

  Pic by gagilas

  Ναι ίσως να μην κοιτούν τόσο πολύ (σε πλειονότητα) το ντύσιμο όσο οι γυναίκες. Όμως πάντα προσέχουν το προσωπικό στυλ. Είναι πιο δύσκολο να βρεις ίσως δώρο σε ένα άνδρα όσο σε μία γυναίκα. Γιατί οι λιγότερες αγορές που κάνει δεν σου δίνουν το κατάλληλο δείγμα για ενδιαφέροντα!

  Μπαίνουμε σε δύσκολα λημέρια. Αυτά των ρούχων που ίσως ταιριάζουν με το στυλ του. Όμως ταυτόχρονα είναι και πιο εύκολο. Και αυτό γιατί εύκολα μπορείς να παρατηρήσεις πως ντύνεται. Τα νούμερα ψάξτε τα με όποιον τρόπο γίνεται, φίλοι και οικογένεια σίγουρα έχουν πρόσβαση!

  Δείτε τα πάντα για ανδρικά ρούχα με μπλούζες, ζακέτες ,πουκάμισα και πολλά άλλα εδώ.

  Ένα βήμα παραπάνω είναι να πάμε σε κάτι ακριβό αλλά αγαπημένο για τον άνδρα. Δεν είναι τίποτε άλλο από το ρολόι , που είναι το πιο σίγουρο να φοράει στο αριστερό του χέρι. Με μία πολύ μεγάλη γκάμα από όλα τα Brands σίγουρα θα βρείτε κάτι που του αρέσει πραγματικά.

  Εάν δεν είστε τόσο σίγουροι/ες ψάξτε και τα αξεσουάρ που ίσως του ταιριάζουν. Η διαφορά είναι ότι είναι κάτι πολύ πιο απλό και εύκολο να βρεθεί. Μην ρισκάρετε στις επιλογές, συμβιβαστείτε με αυτά που ξέρετε για εκείνον. Δείτε πολλά αξεσουάρ όπως πορτοφόλια, ζώνες, πένες καπέλα, κομπολόγια και πολλά άλλα εδώ.

 • Ο Παππούς και η Γιαγιά!

  Pic by Fede Racchi

  Δεν μπορούμε να τους ξεχάσουμε με τίποτα! Είναι η ευχάριστη νότα στο σπίτι και πάντα χαίρονται με τα πιο απλά πράγματα! Τι να τους πάρουμε; Δύσκολο να σκεφτούμε κάτι που τους αρέσει πολύ.

  Για τη γιαγιά λέμε να ψάξουμε στα είδη κουζίνας του σπιτιού. Όλο και κάτι θα χρειάζεται, όλο και κάτι θα βρούμε! Από σκεύη, αξεσουάρ , μέχρι τραπεζομάντιλα και πετσέτες!

  Ο παππούς αρέσκεται στο να μαστορεύει; Ας του πάρουμε ένα καλό εργαλείο που θα τον βοηθήσει ακριβώς εδώ.

  Και για τις ώρες που κάθεται ένα ωραίο κομπολόι , φθηνό και πολύ σίγουρο!

 • Κλείνουμε με το χώρο που ζούμε όλοι μαζί!!

  Pic by [ab.plan.alp] photography

  Στο τέλος θα πρέπει να πάρουμε και κάτι για το σπίτι μας! Είναι ο χώρος που μένουν όλοι και βέβαια εδώ εκείνη που κάνει κουμάντο είναι η κυρία του σπιτιού. Οι εργένηδες ή κύριοι μπορούν να συμβουλεύονται ανάλογα!

  Δείτε τι χρειάζεται το σπίτι και κάντε το δώρο σε εσάς ή σε κάποιους φίλους. Στο σπίτι μας βρίσκεται τα πάντα, όμως αξίζει και μια ματιά στις ηλεκτρικές συσκευές που πολύ πιο εύκολα βρίσκεις την κατάλληλη για το σπίτι!!

  Δεν σταματάμε να σκεφτόμαστε για δώρα! Ο Άγιος Βασίλης φέτος μπορεί να βρει τα πάντα για όλους! Εμείς είπαμε να τον βοηθήσουμε λίγο, γιατί και αυτός χρειάζεται λίγη ξεκούραση πριν τις μεγάλες μέρες!

   

  Καλές γιορτές!


2 users online. Most 56